Serveis de
eficiència energètica
per a empreses

Si ets una empresa, el consum energètic pot ser una de les principals preocupacions i contribuir a una gran quantitat de costos operatius. Afortunadament, a MásqueEnergía som assessors energètics per a empreses. Oferim un servei d’assessorament en eficiència energètica per a empreses, que us ajudarà a optimitzar el vostre ús d’energia i reduir les vostres despeses.

El nostre equip d’experts en assessorament energètic analitzarà la vostra situació i us proporcionarà una proposta personalitzada d’accions per reduir les vostres despeses energètiques.
Us podem ajudar amb una àmplia gamma de solucions, des de la reducció de la potència contractada fins a l’avaluació d’opcions amb altres companyies d’energia i la implementació de tecnologies més eficients.

A més, oferim serveis de gestió d’altes de subministrament, contractació d’electricitat i gas natural, i solucions d’eficiència energètica, com ara plaques solars fotovoltaiques, geotèrmia i aerotèrmia. Ens encarreguem d’acompanyar-te en tot el procés i posem a la teva
disposició a les millors empreses d’instal·lació perquè puguis aprofitar al màxim els estalvis en energia i els costos.

En resum, el nostre servei d’assessorament en eficiència energètica per a empreses us ajudarà a prendre decisions informades sobre el vostre ús d’energia i reduir les vostres despeses a llarg termini.